9 december – Demo AppDev

Dit agenda-item heeft plaatsgevonden op donderdag 9 december en is niet meer actueel

Op 9 december laten we zien waar we de afgelopen twee weken aan hebben gewerkt!

Toetsmonitor

  • Rapporten genereren. Coördinatoren en de Toets Organisatie wil rapporten kunnen genereren op instituutsniveau met een specifiek datum bereik. Dat hebben we gebouwd in deze sprint.
  • Substatus: Gecontroleerd. De Toets Organisatie controleert toetsen die opgestuurd zijn door examinatoren. Het kan echter gebeuren dat een toets gecontroleerd is, maar nog niet definitief gemaakt kan worden. Daar hebben we nu de status “Gecontroleerd” voor toegevoegd.
  • Examinator + rol. Een aantal coördinatoren zijn ook verantwoordelijk voor het toevoegen en beheren van toetsen. De huidige rollen ondersteunen deze optie niet. Gelukkig is daar sinds deze sprint de Examinator+ rol voor gebouwd.

myHU berichten centrum. Jillian is weer druk aan het ontwerpen gegaan voor het berichtencentrum.

  • Calamiteiten. In de eerste versie is de calamiteiten pop-up te aanwezig. Het zorgt ervoor dat myHU gebruikers vast komen te zitten in de app.
  • Verschillende type cards. In de feedback op de eerste twee versies die we hebben laten zien, kwam naar voren dat de verschillende soorten berichten niet herkenbaar genoeg waren. Jillian laat in deze demo wat voorstellen zien om dit duidelijker te maken.
  • Super User feedback. In de SuperUser bijeenkomst over het berichtencentrum hebben we feedback gekregen op de eerste twee versies. Deze is deze sprint verwerkt.

MyHU analytics

  • Wat willen we meten? We kunnen in myHU nu ook op knop niveau meten. Als je klikt op “Voeg opleiding toe” of “Upload video” bijvoorbeeld. We horen graag van jullie wat jullie interessant zouden vinden om te meten. Welke knoppen of pagina’s ben je benieuwd naar?

Kom naar onze demo op Teams!