Canvascursus over TestVision

Canvascursus over TestVision

Je werkt als superuser, domeinbeheerder of toetscoördinator met TestVision, maar je weet niet meer precies hoe bepaalde dingen werken in TestVision? Bijvoorbeeld hoe je een bestand uploadt, hoe je een video met een vraag koppelt, wanneer je het beste voor een bepaalde vraagvorm kunt kiezen, noem maar op. Dit overkomt veel collega’s die even snel iets terug willen zoeken.

Natuurlijk kun je veel vinden via de Faq waar je kunt zoeken naar ondersteunende informatie. Ook op de documentatiesite van de leverancier is veel te vinden. Daarnaast kun je ook een e-adviseur of de helpdesk benaderen, maar soms is het fijn om zelf te kunnen zoeken en vinden.

Gelukkig hebben wij e-adviseurs daar iets op bedacht: de canvascursus TestVision – de gehele toetscyclus. Deze cursus kun je vanuit je rol of vanuit de fases van de toetscyclus raadplegingen. In deze module is alle handige en praktische informatie over TestVision gebundeld.

Kortom, alles om de volgende stap te maken met TestVision. Wil jij eenvoudig informatie over TestVision kunnen terugvinden? Stuur dan even een mailtje naar Esther Haykens voor toegang tot deze canvascursus.