Dit was 2018 en dit wordt 2019 voor GradeWork

gradework

 

Bijna een maand geleden vond de jaarwisseling plaats en met GradeWork kijken we terug op een mooi 2018. We hebben tot onze vreugde gezien dat de vraag naar een moderne digitale inleverbox groot is! Zo hebben we in het afgelopen jaar met de implementatie van GradeWork op een aantal instituten bijgedragen aan het efficiënter nakijken en beoordelen van toetsproducten voor docenten. In november zijn we vervolgens gestart met evaluaties bij die instituten om feedback op te halen en te achterhalen wat de tips en tops zijn. Die hebben we hierboven in de afbeelding in kernwoorden gevisualiseerd. Heb je trouwens ook al de blog gelezen over de GradeWork ervaringen van Elger Heere en Frieda Stomphorst bij IGO? 

Dit wordt 2019 

Voor het komende jaar staan uiteraard ook weer mooie ontwikkelingen en meer implementaties op de planning. In blok B zijn alweer een aantal opleidingen live gegaan met een paar cursussen of zijn ze uitgebreid:  

  • Oogzorg 
  • Instituut Archimedes gaat uitbreiden van één cursus naar vijf 
  • Fysiotherapie Master 
  • Minor Filosofie, Wereldreligie & Spiritualiteit 
  • Flex deeltijdopleiding van Instituut voor Verpleegkunde Studies
  • Pilot bij Seminarium voor Orthopedagogiek  

Proeflokaal 

Daarnaast loopt het Proeflokaal ook gewoon door. Zo kun je al ervaring opdoen met GradeWork als jouw instituut nog niet zo ver is of als je met vragen zit over bepaalde functionaliteiten. De eerst volgende sessie is op dinsdag 5 februari van 09:00-12:00uur. Kun je niet? Check dan even de agenda voor andere data. Ben je ook benieuwd naar de ervaringen van nieuwe gebruikers of volgende ontwikkelingen? Hou dan de website in de gaten voor meer blogs, binnenkort meer nieuws!