DLO Kamer: verbeter samen de digitale leeromgeving

DLO Kamer: verbeter samen de digitale leeromgeving

De DLO kamer bestaat inmiddels al weer 1 jaar! In dit eerste jaar hebben wij als DLO kamerleden al veel mooie en innovatieve voorstellen mogen ontvangen. Waarvan een paar ook al grote stappen hebben gezet of zelfs al in praktijk zijn. Bekijk de showcase pagina om jouw voorgangers te bekijken!

Nu is het nieuwe studiejaar natuurlijk net weer van start gegaan en zullen er ongetwijfeld dingen zijn waar jij als docent/medewerker tegen aanloopt in het online onderwijs. Ook al gaan we weer veel meer fysiek naar de HU, de online colleges zijn lang niet allemaal verleden tijd. Het blended onderwijs is niet meer weg te denken uit het studentenleven anno nu.

Het digitale onderwijs gaat echter veel verder dan passief achter een laptopscherm zitten luisteren naar een docent. Denk aan Canvas, MyHU (het rooster en nieuwsberichten) en andere online tools waardoor de studie overzichtelijker,  beter en leuker wordt.

Heb jij een tof idee om studenten online beter te betrekken bij hun studie? Vind jij dat die online colleges wel wat interessanter gemaakt mogen worden? Of heb jij het geheim voor de perfect georganiseerde studieloopbaan? Wacht dan niet langer en deel deze ideeën met ons! Vul het aanmeldformulier in en wie weet nodigen wij jou wel uit om dit idee te pitchen aan onze kamer! Als jouw idee groen licht krijgt mag je ermee aan de slag met een beschikbaar gesteld budget vanuit de DLO kwaliteitsgelden van Hogeschool Utrecht.

Je hoeft dit natuurlijk niet allemaal alleen te doen! We denken graag met jou mee over een eventuele team uitbreiding of plan van aanpak voor jouw initiatief! Wil je liever eerst even een kopje koffie drinken samen om te sparren over jouw idee voordat je iets indient? Geen probleem! Stuur dan een mailtje naar: DLOkwaliteitsafspraken@hu.nl

Heb jij een goed idee? Vul dan nu direct het aanmeldformulier in!