Opname van hoorcolleges beschikbaar via HUvideo-knop in Canvas

Opname van hoorcolleges beschikbaar via HUvideo-knop in Canvas

Nieuwe opnamen van hoorcolleges worden vanaf 18 december 2019 in de mediaomgeving van de HU gepubliceerd: het Media Asset Management (MAM). In het MAM staan de opnamen veilig en duurzaam opgeslagen: al je video’s op één plek. Bestaande opnamen die op weblectures.hu.nl staan blijven tot aan de zomervakantie beschikbaar via de huidige link. Op huvideo.hu.nl lees je wat er wel en niet verandert.

Wat gebeurt er met bestaande video’s?

Alle bestaande opnamen (gemaakt vóór 18 december 2019) overgezet worden naar het MAM. Deze opnamen zullen tot eind juni ook beschikbaar blijven op weblectures.hu.nl. Dit betekent dat de opname tot eind juni zowel in het MAM staat, als op weblectures.hu.nl. Binnen deze periode zullen alle opnamen van hoorcolleges op cursussites op HUbl en Canvas door de cursus-eigenaar zelf vervangen moeten worden door de nieuwe video via de HUvideo-knop binnen Canvas.

Na 1 juli zijn opnamen die nu op het weblectures.hu.nl staan alleen nog via Canvas of de toegstuurde link te bekijken. Weblectures.hu.nl is vanaf dat moment niet meer toegankelijk.

Vragen?

Neem voor technische vragen contact op met de helpdesk via helpdesk@hu.nl of 088 481 6666. Of kom naar het inloopspreekuur van HUvideo op vrijdagen tussen 10:00 – 11:00 uur, Padualaan 97 ruimte 1009.