Even voorstellen: Pier Wouda, videoproducent bij de HU

Door het afstandsonderwijs gebruiken steeds meer docenten video in hun onderwijs. Van schermopnamen van Powerpoint tot korte kennisclips vanaf de keukentafel. Maar wat komt er allemaal kijken bij een kwalitatief goede video? Misschien wil je iets, maar weet je niet goed hoe? Dan is er goed nieuws: de komende maanden komt Pier Wouda het vaste videoteam van Hogeschool Utrecht versterken. Een ervaren filmmaker en regisseur, die jou graag verder helpt op het gebied van video.

Pier Wouda: “Mijn achtergrond ligt in de televisiewereld. Al meer dan twintig jaar ben ik werkzaam als regisseur van programma’s op het vlak van educatie en informatie, zoals De kennis van nu en Jules Unlimited. Ook voor de HU ga ik video’s produceren. Één van de eerste dingen die ik zou willen doen is een workshop “Thuisopnamen” organiseren, want volgens mij is daar heel veel winst te behalen.”

Je kunt bij Pier Wouda terecht met je al je vragen over video. Houd ook de agenda op DigitaleHU in de gaten voor workshops rondom video. Op de website van HUvideo vind je meer informatie over videoformats en ondersteuning bij het maken van video’s.