Maak een kennisclip in de doe-het-zelf-studio

Maak een kennisclip in de doe-het-zelf-studio

De meest laagdrempelige manier om zelf een korte kennisclip te maken is misschien wel de doe-het-zelf-studio op Padualaan 97. Je maakt hier zelf heel makkelijk een ongemonteerde video-opname, zonder gedoe met microfoons, statieven of een watermerk over je beeld. De studio bevindt zich in het kantoor van HUvideo, dus ondersteuning is altijd dichtbij.

Om een opname te maken moet je twee dingen kunnen: een kabel in je laptop pluggen en op record drukken. Zo maak je zelf een kennisclip met professioneel beeld en geluid. De opname bestaat uit het camerabeeld en het scherm van je eigen laptop. Je kunt hierop een Powerpoint presentatie tonen waar je live doorheen klikt. Of laat een website of ander programma zien. Je kunt er ook voor kiezen alléén je computerscherm of alléén het camerabeeld op te nemen. De audio wordt opgenomen met een studiomicrofoon.

Wil je ook zelf een video maken in de studio? Maak een afspraak via het aanvraagformulier (kies voor opnametype 2). Spontaan binnen lopen mag ook!

Kijk voor meer informatie op de website van HUvideo (toegankelijk binnen HU-netwerk of thuis via Big-IP client/VPN).