myHU versie 3 gaat live op 23 mei!

myHU versie 3 gaat live op 23 mei!

Je leest het goed, een nieuwe versie van het vorig jaar gelanceerde myHU komt eraan. Op 23 mei 2019 lanceren we versie 3! myHU is straks het onderwijsportaal waar alle DLO systemen voor studenten en docenten samenkomen. Het is gepersonaliseerd, flexibel en op alle apparaten beschikbaar.

Hier komt alles samen

De student vindt in de mobiele app en op website al zijn/haar persoonlijke informatie:

  • Lesrooster, tentamens uit Osiris en deadlines uit Canvas in één overzichtelijk rooster;
  • Gepersonaliseerd nieuws en mededelingen uit een cursus, zijn/haar opleiding, instituut en de hele HU;
  • Ingeschreven cursussen, toetsen en de resultaten hiervan;
  • Opleidingsinformatie: introductie, SLB, inschrijvingen, curriculumoverzicht, etc;
  • Inschrijfchecklist, collegekaart, handige links, contact HU/STIP/ICT en meer…

Als opleiding kan je berichten plaatsen specifiek voor jouw instituut, opleiding, variant, jaar en op thema. Ook opleidingsinformatie, zoals introductie, SLB, inschrijvingen, curriculumoverzicht, etc. kun je specifiek per opleiding, variant en jaar plaatsen. Wil jij alvast aan de slag om opleidingsinformatie te gaan vullen? Neem dan contact op met de SuperUser Informatievoorziening van jouw instituut.

Op dit moment testen meer dan 700 studenten door de hele HU de applicatie en geven zij feedback op wat ze er van vinden. Een greep uit feedback van de studenten:

  • “Ik mis een linkje naar m’n hu mail. Verder ziet het er enorm goed uit :)”, door Pauline, student Social Work;
  • “Ik mis verschillende weergaveopties geven bij rooster. Ook een menu met Osiris en Onstage maken. Verder een verbetering van de oude app”, door Jelle, student Integrale Veiligheidskunde;
  • “Nu al een fijnere app dan myday!!! Heel fijn in gebruik. Zeker wanneer de overige onderdelen zijn toegevoegd is dit een veel gebruikersvriendelijke app!”, door Rick, student Social Work.

Ook gaan teamleden die de app bouwen regelmatig langs studenten in de gebouwen om feedback op te halen over de ontwikkelingen. Bekijk onderstaande video om hun reacties te horen! Heb je verder nog vragen over de ontwikkelingen van myHU, stel ze aan Casper Zuidwijk.