No-fear videomontage met Adobe Premiere Elements: nu beschikbaar voor docenten

No-fear videomontage met Adobe Premiere Elements: nu beschikbaar voor docenten

Videomontage is toch heel ingewikkeld en extreem tijdrovend? Nee hoor: ‘Adobe Premiere Elements is here to take the fear out of editing’. Dit programma is nu beschikbaar via het Software Center, voor zowel Windows als Apple. Met dit programma kun je heel eenvoudig video’s monteren en teksten, overgangen en effecten toevoegen.

Het programma is zo ontworpen dat echt iedereen de basisbewerkingen kan uitvoeren. Met de Guided modus leer je stap voor stap hoe je van losse filmbeelden een professionele video maakt. Ideaal voor korte kennisclips en het bewerken van screencasts of interviews. Naast videomontage kun je met de organizer van Elements je foto- en videobestanden beheren en afbeeldingen bewerken met de Photo Editor.

Adobe CC Suite

Sinds kort is bovendien de gehele Adobe CC Suite (voor Windows en Apple) te vinden via het Software Center, denk aan programma’s als Photoshop, After Effects, Illustrator en InDesign. Ook het professionele montageprogramma Adobe Premiere Pro maakt hier deel van uit. De producties van HUvideo worden met dit programma gemaakt. Voor vragen over dit programma kun je dan ook bij HUvideo terecht.

Kijk voor meer informatie op de website van HUvideo. Wil je met je team een workshop videomontage in Premiere Elements volgen of kom je ergens niet uit? Neem dan contact op via huvideo@hu.nl of 088-4812220.