Ambassadeur voor HUGS worden?

Ambassadeur voor HUGS worden?

Wil jij meewerken aan een van de tofste programma’s van Hogeschool Utrecht?

Veel studenten zetten zich in om de HU een fijne plek te maken. Een plek waar je je thuis voelt, waar je studeert, leert, ontdekt en je talent ontwikkeld. Als HUGS -ambassadeur werk jij samen met andere studenten aan een Hogeschool waar iedereen zich thuis voelt.

Wat zoeken we?
We zoeken studenten die:

  • Zich in willen zetten voor de HU-gemeenschap
  • Zin hebben om samen met andere ambassadeurs een netwerk op te bouwen
  • Flexibel inzetbaar zijn
  • Het leuk vinden om te presenteren en andere studenten aan te spreken
  • Betrokken zijn of willen zijn bij hun opleiding en instituut
  • Zelfstandig kunnen werken

Het werk is flexibel, je ontmoet veel medestudenten van andere opleidingen en je leert de HU op een andere manier kennen. Je ontvangt een contract via Connecting Factory en een vergoeding van €13,39 per uur. Heb je interesse? Mail dan kort iets over jezelf en jouw motivatie naar gemeenschapsvorming@hu.nl.

Het programma gemeenschapsvorming en studentbetrokkenheid 
Veel studenten en medewerkers zetten zich in om ervoor te zorgen dat iedereen zich thuis voelt op de HU. Er zijn veel initiatieven die voor en door de HU-Gemeenschap georganiseerd worden. Bijvoorbeeld Podium, een cultureel studentenplatform, het Regenboogfietspad en het Student Support Centre, waar studenten workshops en trainingen geven die bijdragen aan het welzijn van hun medestudenten.

Het programma Gemeenschapsvorming en Studentbetrokkenheid geeft geld aan deze initiatieven. Het is natuurlijk van belang dat zo veel mogelijk studenten weten dat dit programma bestaat. Daarom zetten we studentambassadeurs in om met medestudenten hierover in gesprek te gaan.

Meer informatie over de HUGS-ambassadeurs is te vinden via de volgende link: HUGS ambassadeurs.