Werkconferentie met Johanna Darrah en Doreen Bartlett geslaagd!

Deelnemers werkconferentie 15 en 16 febr 2016

Verslag Werkconferentie 15 en 16 februari 2016
In het kader van GODIVA is een tweedaagse werkconferentie georganiseerd met de ontwikkelaars en onderzoekers van de AIMS Johanna  Darrah en Doreen Bartlett uit Canada. De werkconferentie werd bijgewoond door de onderzoekers van het GODIVA project, leden van het consortium en  docenten van de andere masteropleidingen Kinderfysiotherapie.
Tijdens de eerste dag werden de eerste resultaten van het onderzoek van het GODIVA project gepresenteerd aan de Canadese gasten. Op de tweede dag stonden het gebruik, de toepassingsmogelijkheden, het vervolgonderzoek en de toekomst van de AIMS centraal. Dagvoorzitter was Anneloes van Baar, hoogleraar in de Pedagogische wetenschappen, in het bijzonder diagnostiek, van de Universiteit Utrecht.
De onderzoekers van GODIVA en de andere deelnemers hebben hun vragen over de afname van de test, het scoren van moeilijke items en het bepalen van de omvang van het window aan de experts, Joanna Darrah en Doreen Barlett, kunnen voorleggen. Ook zijn voor- en nadelen van de in GODIVA ontwikkelde videomethode ten opzichte van het live assessment van de AIMS besproken.