Subsidie Raak MKB GoAPP toegekend

Logo GoAPP

De subsidieaanvraag bij SIA Raak voor het onderzoeksproject GoAPP (Godivapp Applied in Pediatric Primary care) is toegekend! Dit project isĀ een vervolgonderzoek op GODIVA met als doel de implementatie van de Godivapp in de Kinderfysiotherapiepraktijken is toegekend. Het voorstel omvat 4 onderdelen: het technisch optimaliseren van de app, het opstellenĀ  van een Implementatiestrategie, de ontwikkeling van een business model en het opzetten van een Community of practice.
Er zijn 4 lectoraten van Hogeschool Utrecht bij betrokken: ADIS, FEM/Procesinnovatie& Informatiesystemen, Co-design en Leefstijl en Gezondheid en daarnaast ook Cindy Veenhof, hoogleraar Fysiotherapie Wetenschap en beoogd lector Innovatie van Beweegzorg. Tien kinderfysiotherapie praktijken hebben toegezegd mee te doen.