Baby’s gezocht 0-3 maanden: de ontwikkeling volgen in de tijd!

longitudinaal

Bent u in verwachting of is uw baby net geboren en lijkt het u leuk om samen met ons de motorische ontwikkeling van uw baby te volgen? Dan kunt u meedoen aan dit onderzoek! Het is de bedoeling dat u uw baby in totaal 6 keer filmt vanaf de leeftijd van 3,5 maand tot 15,5 maand. U krijgt voor ieder filmmoment een herinnering. Het filmpje kunt u uploaden via onze web portal. Nadat de onderzoeker het filmpje beoordeeld heeft krijgt u te horen hoe de motorische ontwikkeling van uw baby verloopt. Daarnaast zullen we u vragen om gedurende het onderzoek op 3 momenten een vragenlijst in te vullen. Hierin vragen wij naar factoren die mogelijk van invloed zijn op de ontwikkeling van uw baby. Het is belangrijk dat beide ouders een toestemmingsformulier ondertekenen voor deelname.

Contact Voor meer informatie kunt kijken op de website www.godiva.hu.nl. Wanneer u uw contactgegevens (adres- en telefoonnr. )naar ons mailt (godiva@hu.nl) dan krijgt u een informatie- en toestemmingsbrief thuis gestuurd. Voor u beslist of u mee wilt doen nemen we telefonisch contact op voor kennismaking en eventuele vragen.