AIMS home-video methode beschikbaar voor kinderfysiotherapeuten

AIMS home-video methode beschikbaar voor kinderfysiotherapeuten

Door de omstandigheden die de Coronacrisis met zich mee brengt, zien wij de vraag van het op afstand contact hebben met ouders en kinderen als kinderfysiotherapeut snel toenemen. Om kinderfysiotherapeuten te ondersteunen in het beoordelen en behandelen van de motorische ontwikkeling van zuigelingen op afstand, stelt het kenniscentrum van Hogeschool Utrecht de instructiematerialen op deze website beschikbaar van de door hen ontwikkelde en geteste AIMS-homevideo methode. Hiermee kan op afstand de AIMS afgenomen worden. Ook op de NVFK site zullen de instructies voor kinderfysiotherapeuten en ouders geplaatst worden.

Meer informatie, instructiematerialen en instructievideo’s