Morgen zoekt nieuw bestuur!

Morgen zoekt nieuw bestuur!

Morgen is weer op zoek naar 6 talenten die zich aankomend jaar willen inzetten voor een duurzame toekomst. Ben jij een ondernemende teamplayer met een passie voor duurzaamheid en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Word dan bestuurslid bij Morgen!

Wie zoeken ze?
* Je bent een actieve student in het hoger onderwijs (HBO of WO)
* Je bent communicatief sterk en onderhoudt makkelijk relaties
* Je bent een aanpakker, een teamplayer en hebt een proactieve houding
* Je hebt een brede interesse in duurzame ontwikkeling
* Je bent vanaf juli 2016 een jaar lang minimaal 16 uur per week beschikbaar (als voorzitter 24 uur)

Herken jij jezelf hélemaal in deze beschrijving, wil je je netwerk uitbreiden, jezelf en je CV ontwikkelen én je inzetten voor duurzaamheid? Bekijk dan snel de vacature, lees de ervaringen van Luna en Nikki en schrijf die motivatiebrief!