Gezocht: Ondernemende Studenten met Duurzame Ambities

Gezocht: Ondernemende Studenten met Duurzame Ambities

Gezocht: Ondernemende HU-studenten met een technische of economische achtergrond die mee willen bouwen aan een duurzame toekomst zonder plastic. Ben of ken jij iemand die graag zijn/haar/hun handen uit de mouwen steekt en ervaring op wil doen binnen het ondernemerschap? Dit is je kans!  

Vanuit Green Office HU en Green Office UU zijn we Precious Plastic gestart. Met dit project geven we moeilijk recyclebare plastics een nieuw leven. Binnenkort gaat Precious Plastic zelfstandig verder onder de vleugels van Enactuseen wereldwijd netwerk dat bedrijven, academici en studenten met elkaar verbindt en verder helpt op weg naar een betere, duurzamere planeet. Enactus biedt workshops, begeleiding bij het opzetten van het bedrijf en een veilige plek om te sparren met andere jonge ondernemers.  

Wil jij binnen een team van enthousiaste studenten bijdragen aan het oplossen van het plastic afvalprobleem? Meld je aan voor dinsdag 25 mei via dit formulierVoor meer informatie en met vragen over Precious Plastic kun je contact opnemen met Green Office HU. Heb je vragen over het aanmelden of wil je meer informatie over Enactus? Neem dan contact op met Puck van Enactus via marketing@enactusutrecht.nl.  

Switch to English English