Help

Op deze pagina vindt u uitleg bij de website.

Letters en foto’s vergroten
U kunt met de + of – toetsen en tegelijkertijd control toets (Ctrl) de lettergrootte beïnvloeden.
Door middel van de toets control (Ctrl op het toetsenbord) in te houden en tegelijk te scrollen kunt u de lettergroote beïnvloeden.

Informatie vinden op deze website
Om informatie te vinden op deze website kunt u het menu aan de linkerkant van het scherm gebruiken. Wanneer u in het menu op een van de onderdelen klikt, verschijnt er een pagina met informatie over dit onderdeel.

De zoekfunctie
Boven in het scherm staat ‘Zoeken’. Als u hierop klikt krijgt u een pagina te zien waar u kunt zoeken in de informatie op de website. In het vakje kunt u het onderwerp dat u zoekt intypen, bijvoorbeeld ‘veiligheid’. Als u de zoekterm hebt ingevoerd en op ‘zoeken’ klikt, krijgt u een overzicht van pagina’s die over deze zoekterm gaan.

Pdf-bestanden lezen
Een aantal documenten op deze website hebben het pdf-formaat. Om deze documenten te lezen, moet op uw computer het programma Adobe Reader of Adobe Acrobat geïnstalleerd zijn. Wanneer u niet over een van deze programma’s beschikt, kunt u Adobe Reader zelf gratis op uw computer zetten door het te downloaden vanaf de website van Adobe. Nadat u dit heeft gedaan, kunt u de pfd-bestanden op deze website openen.

Contact opnemen
Deze website is gemaakt door Hogeschool Utrecht. U kunt contact met ons opnemen via de contactgegevens onderaan deze pagina. Uw vraag of opmerking wordt dan zo snel mogelijk in behandeling genomen.