Colour The Rainbow

Wij, studenten Management in de Zorg en een studente Optometrie hebben samen een projectopdracht uitgevoerd samen met het initiatief Colour The Rainbow. Via HU-docent Rechten en initiatiefnemer van Colour The Rainbow hebben wij een dag mee mogen helpen bij een sport-spel-en-snoep-dag voor kinderen in een asielzoekerscentrum (AZC). Naast het ondersteunen van het initiatief mochten wij ook onze eigen activiteit organiseren, wij hebben namelijk oogtesten gehouden onder de kinderen van het AZC. Zo werd de leuke spelletjesdag gecombineerd met een maatschappelijke bijdrage aan de gezondheid, en hebben wij op deze manier onze kennis kunnen gebruiken om deze opdracht invulling te geven! Daarnaast hebben wij ons ingezet voor het verduurzamen van het mooie initiatief, en hopen we dat in de toekomst een nieuwe groep IPS-studenten met ons idee verder wilt, en ons draaiboek verder uit wil werken, zodat de geweldige groep vrijwilligers achter deze organisatie nog lang bijeen zal kunnen blijven, gecombineerd met gezondheidswinst! -Elcin, Hozan, Jelle

Reageer