4e bijeenkomst IPS 23/4

Vandaag was de 4e en laatste bijeenkomst voordat we uiteengaan in verschillende projectgroepen. Het doel van vandaag was om de groepen te vormen voor de vier verschillende projecten. Dit hebben we op een creatieve manier gedaan:

We zijn begonnen met praten over wat iedereen nog wist van de projecten. Waarna Linda de laatste vragen beantwoordde en iedereen zijn eerste voorkeur uit kon spreken. Om ons zekerder te voelen over onze keuze – sommigen twijfelden nog – deden we een loopoefening.

Hierbij liepen we zonder te praten kriskras door de ruimte. Tijdens het lopen gaf Linda opdrachten, om zo op een andere manier na te denken over de projecten en je eigen aandeel daarin. Als we iemand tegenkwam, had je het met elkaar over je eerste voorkeur voor een project. Verder hadden we het ook over wat we niet zouden inbrengen in het project, over onze sterkste punten en wat je belangrijk vindt in een samenwerking.

Met deze gesprekjes in ons achterhoofd liepen we vervolgens naar de afbeelding van het project dat je het meeste aansprak. Het was belangrijk dat het project en de groepsgenoten een goed gevoel gaven. Daarvoor kerke we elkaar even in de ogeno liepen weer een tijdje en daarna weer naar de plek waar je nu wilde staan. Uiteindelijk was iedereen zeker van haar keuze en hebben we de volgende groepjes gevormd:

  • Welzijn op recept: Linda en Sharon
  • Colour the rainbow: Demi en Par
  • Gesloten groepen: Eva, Merve, Nienke, Sarah en Veronique
  • Patient journeys: Myrthe en Natalie

Nu met ons eigen projectgroep een afspraak maken om samen de eerste stappen te bedenken en zetten.

 

Reageer