Begeleiders binnen de HU

Begeleiders binnen de HU

Heb je problemen met thuis studeren? Worstel je met je motivatie? Heb je financiële zorgen? Of maak je je zorgen over de gezondheid van je familieleden of vrienden? Binnen de HU zijn er een aantal medewerkers die voor jou klaar staan wanneer jij extra advies, begeleiding of voorzieningen nodig hebt bij het studeren.

Allereerst kun je in de opleiding terecht bij je studieloopbaanbegeleider, leerteambegeleider, coach of mentor. Je kunt ook een afspraak maken met de studentendecaan om je vraag te bespreken: samen ga je na welke mogelijkheden er zijn voor hulp en ondersteuning. Je kunt al een goed beeld krijgen van de mogelijkheden aan ondersteuning binnen de HU, door te kijken op deze website.

Voor een afspraak met een studentendecaan kun je mailen naar decanaat@hu.nl. Je mail wordt zo snel mogelijk beantwoord. Of bel de afsprakenlijn 088-4813322, van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur, om een afspraak in te plannen. De lijn is alleen bedoeld voor het maken van afspraken, niet voor het beantwoorden van vragen.

Welke begeleiders zijn er binnen de HU:

Studieloopbaangeleiders, leerteambegeleiders of docenten die willen sparren of advies nodig hebben om hun studenten goed te kunnen begeleiden, kunnen bij Team Studentbegeleiding terecht. Neem gerust contact op per mail.

Je voelt je thuis op de HU

Wil je weten wat de visie van de HU is op de begeleiding van studenten? Recent is de brochure ‘Je voelt je thuis op de HU: visie op studentbegeleiding’ verschenen. Deze is digitaal te vinden op HU Ontwikkelt en in print te bestellen via decanaat@hu.nl. Of lees dit artikel.

Switch to English English