Begeleiders binnen de HU

Studiekeuzeadviseur

Heb je vragen over je studie-, minor-, of masterkeuze en studeer je aan de HU? Dan is het mogelijk om een studiekeuzeadviseur van HU Keuzeadvies te raadplegen.

Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat je spijt krijgt van je studiekeuze of dat je moet stoppen met je studie. Of je wilt graag doorstuderen na je bachelor maar je weet niet hoe je dat aan moet pakken. Zo zijn er meerdere keuzemomenten in je studie.

Het eerste aanspreekpunt voor vragen over keuzes in of na je studie is je studieloopbaanbegeleider of leerteambegeleider. Kom je er samen niet uit, benader dan gerust een studiekeuzeadviseur: hier maak je een afspraak voor een oriënterend gesprek. Ook als je je hebt uitgeschreven kun je, tot een jaar na uitschrijving, bij Keuzeadvies terecht.

Keuzeadvies biedt ook online hulp bij je keuze: hier vind je informatie, tips en oefeningen voor studie-, minor-, en masterkeuze vragen. Bekijk ook ons aanbod van workshops voor studiekeuze en masterkeuze.

De studiekeuzeadviseurs van de HU zijn net als de studentenpsychologen en studentendecanen niet direct verbonden aan je opleiding en adviseren onafhankelijk.

Switch to English English