Begeleiders binnen de HU
Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon

Heb je te maken met ongewenst gedrag van een student, docent, service medewerker of management medewerker en vind je het lastig om dat gedrag te bespreken? Voel je je gekwetst, geïntimideerd of zelfs bedreigd en weet je niet met wie je dit kunt bespreken? Ga dan naar de vertrouwenspersoon. De vertrouwenspersoon biedt een luisterend oor en bedenkt samen met jou hoe het verder moet en hoe je het ongewenste gedrag zou kunnen stoppen.

Voorbeelden van ongewenst gedrag zijn: pesten, verbale of seksuele intimidatie, agressie, discriminatie en schending van integriteit.

Wat je bespreekt met de vertrouwenspersoon blijft tussen jou en de vertrouwenspersoon. Vertrouwelijkheid en anonimiteit zijn absoluut gewaarborgd. Vaak leidt een snelle melding ook tot een snelle oplossing van ongewenst gedrag of de gevolgen die jij ervan ondervindt.

Maak via de mail of telefoon een afspraak met een van de vertrouwenspersonen. Zie voor meer informatie en contact AskHU, daar vind je de contactgegevens van alle vertrouwenspersonen.

Switch to English English