Keuzes in je studie

Werk bij je studie

Zet je talent aan het werk met HU Werkbijjestudie: Ontmoet relevante organisaties & vind jouw bijbaan!

Je bent op zoek naar een bijbaan die je goed kunt combineren met jouw drukke agenda en studie. Met een leuke bijbaan kun je namelijk lekker cashen en tegelijkertijd goede ervaring voor je cv opdoen. Een opleidingsgerelateerde bijbaan vinden is nog niet zo makkelijk. Daarom helpen we jou hier graag mee! Dankzij onze grote database HU werkbijjestudie vol vacatures is een bijbaan vinden een stuk makkelijker.

Over HU Werkbijjestudie

HU Werkbijjestudie biedt je een unieke manier om tijdens je studie werkervaring op te doen die relevant is voor je studie en na je studie. Zodat je zelfbewuster en goed voorbereid je richting kan bepalen, aan je CV kunt werken en tegelijkertijd geld kunt verdienen. Ervaring die werkt in je voordeel.

Ons platform biedt een compleet, overzichtelijk aanbod van flexibel en relevant, betaald werk én praktische ondersteuning om je talenten en skills in de praktijk te kunnen ontwikkelen en te ‘boosten’. Je ziet op het platform welke organisaties voor jou een aanbod hebben en je kunt direct reageren. Ook vind je events waar je met andere studenten in contact komt over onderwerpen rondom werk.

Met ons platform en community helpen we je om al tijdens je studie te ontdekken welke kansen en mogelijkheden je hebt. Zo kun jezelf ontwikkelen en ervaren wat werkt voor jou, waar je goed in bent en wat je wilt.

HU Werkbijjestudie is er voor iedere HU student ongeacht studie en studiejaar. “Jouw talent telt”. Meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden vind je via AskHU.

HU Werkbijjestudie is meer dan een vacaturebank

HU Werkbijjestudie is een community van, voor en door studenten in hecht partnerschap met bedrijven en organisaties in de regio Utrecht. HU Werkbijjestudie wordt onder professionele begeleiding gerund door studenten zelf. HU Werkbijjestudie staat in nauw contact met partners binnen de HU zoals HUGS, Studentbegeleiding/Student Support Centre en Studieverenigingen.

HU Werkbijjestudie richt zich op de vier zwaartepuntthema’s van de HU

HU Werkbijjestudie is er voor organisaties in de tekortsectoren zorg, onderwijs, techniek en ICT. Deze komen overeen met de vier strategische zwaartepuntthema’s van de HU (duurzaamheid, gezondheid en welzijn, educatie en digitalisering).

Mét het beroepenveld

HU Werkbijjestudie staat in nauw contact met de regionale vertegenwoordigers van deze tekortsectoren: Utrecht Zorg, Utrecht Leert, Technologieraad Utrecht en Utrecht Tech Community. HU Werkbijjestudie wordt endorsed door Economic Board Utrecht, het triple helix platform in de regio Utrecht.

Extra dienstverlening aan studenten

HU Werkbijjestudie is een organisatie binnen de HU zonder winstoogmerk. Het is extra dienstverlening aan HU studenten, zonder kosten voor jou. Je vindt ons op de Heidelberglaan 9, kom gerust langs op dinsdagochtend tussen 9 en 12 uur.

Organisatie-inrichting en managementteam 

Het team HU Werkbijjestudie bestaat uit:

  • Ramses de Groot, Manager HU Werkbijjestudie
  • Doron Verstraelen, Manager Externe relaties HU Werkbijjestudie
  • Paula van Eijk, Community Manager HU Werkbijjestudie
  • Sigrid Fredriks, Officemanager HU Werkbijjestudie

(Voor vragen kun je contact opnemen door een e-mail te sturen aan werkbijjestudie@hu.nl).

 

Switch to English English