Student Support Centre

StudieHUiskamer

Wil je wekelijks met andere studenten een dag samen studeren op de HU (online als samenkomen niet meer mogelijk is) onder begeleiding van een professionele begeleider? Meld je dan aan voor de StudieHUiskamer.

De StudieHUiskamer biedt je een plek om samen met medestudenten te studeren. In de StudieHUiskamer kijken we naar drie belangrijke onderdelen van jouw studie:

  • Focus: weten wat je moet doen voor je studie
  • Fit: weten welke manier van studeren bij je past
  • Feelings: voelen en weten wat je belemmert om te gaan studeren

We richten ons op plannen en timemanagement (Focus), studievaardigheden (Fit) en we zoomen in op belemmeringen die jij ervaart en voelt.

Naast het samen studeren is er ook ruimte voor 1-op-1 gesprekken met de begeleider van de StudieHUiskamer; zo krijg je ook persoonlijke begeleiding.

We bieden op elke werkdag een StudieHUiskamer aan. Ook is er een Engelstalige StudieHUiskamer en een StudieHUiskamer die in de namiddag en avond bijeenkomt.

Voor wie?

De StudieHUiskamer is bedoeld voor studenten die langer dan 4 jaar studeren en is vooral geschikt voor studenten die vastlopen in het afronden van hun studie.

Aanmelden

Meld je nu aan voor de StudieHUiskamer door een bericht te sturen naar Studiehuiskamer@hu.nl Zodra je je hebt aangemeld, nemen we contact met je op om te bespreken bij welke HUiskamer je kunt aansluiten.

Switch to English English