Student Support Centre

Wat is het Student Support Centre?

Het Student Support Centre (SSC) is vóór en dóór studenten. We bieden verschillende manieren van ondersteuning die een bijdrage leveren aan het welzijn van de HU student. Als je deelneemt aan een training, workshop, studiestimuleringsgroep of supportgroep zul je merken dat het SSC zoveel mogelijk werkt mét studenten: wie kan jou immers beter helpen dan een ervaringsdeskundige medestudent?

Het SSC geeft gratis trainingen en workshops over onderwerpen die volgens onze studentenklankbordgroep nu nodig zijn om als student prettig te kunnen studeren aan de HU. We werken continu aan de uitbreiding en kwaliteit van ons aanbod.

Naast de trainingen en workshops begeleiden we studenten die graag gericht en met meer focus studeren in onze studiestimuleringsgroepen.

Een plek om medestudenten te ontmoeten bieden we aan internationale studenten en studenten+ bij de supportgroepen. Uitbreiding van het aantal supportgroepen is welkom: neem contact met ons op als je een idee hebt voor een nieuwe supportgroep.

Wil je weten welke studenten en medewerkers bij het SSC werken? Ontmoet ons team! Ook kun je hier meer achtergrondinformatie vinden over het SSC.

Switch to English English