Student Support Centre

1 uur over…

Je had je voorgenomen te gaan studeren. Maar als je dan achter je boeken of laptop zit lijkt al het andere ineens veel belangrijker dan studeren: nog even een vriend bellen, een wasje draaien en hoor je daar nou je maag knorren? Iedereen doet het wel eens… uitstellen. Zit jouw uitstelgedrag je ook wel eens in de weg? Wij gaan in dit interactieve gesprek onderzoeken wat uitstelgedrag precies is, hoe het werkt en hoe je ermee kunt omgaan.

Tijdens 1 Uur Over… Uitstelgedrag gaan we in gesprek met experts, ervaringsdeskundigen en het publiek. Eén gast kunnen we al bekendmaken; Sjirk Zijlstra neemt plaats aan de tafel van 1 Uur Over. Sjirk geeft bij het Student Support Centre de training ‘Leren moet je leren’ en is docent neurobiologie bij de HU.

Heb je vragen over dit onderwerp? Wil je meer weten over uitstellen en wat manieren zijn om er anders mee om te gaan? Iedereen in het publiek kan vragen stellen aan de experts aan tafel of delen waar je tegenaan loopt. Zo ontstaat er een relaxed, laagdrempelig en informatief gesprek! Op 8 juni ben je van harte welkom om in de Serre van de Botanische Tuinen deze editie van ‘1 Uur Over’ bij te wonen.

 

  • 11.30 inloop, koffie/thee
  • 12.00 start gesprek
  • 13.00 start napraten met wat lekkers
  • 14.00 einde

Aanmelden kan via onderstaande link:

1 UUR OVER… UITSTELGEDRAG – Podium (hu.nl)

Switch to English English