Betekenisvol leven voor jong professionals

 

Betekenisvol leven voor jong professionals

Een training voor studenten die meer uit zichzelf en hun leven willen halen

Hoeveel tijd neem jij om stil te staan bij jezelf en jouw leven? Tijd om stil te staan bij jouw ambities, verlangens en dromen? Tijd om jezelf af te vragen of je het leven leeft wat je het liefste wilt leven?

Jijzelf bent het belangrijkste instrument dat je hebt in het realiseren van een gelukkig en succesvol leven, hoe komt het dan dat we toch zo snel geneigd zijn om ons te laten leiden door de waan van de dag, onze telefoon en drukke agenda’s? En dat waar ons hart echt sneller van gaat kloppen vaak op de laatste plaats zetten of voor ons uit schuiven?

Tijdens deze training word je uitgenodigd om letterlijk even stil te staan. Stil te staan bij wie je bent en wat succesvol leven voor jou betekent. Te ontdekken wat jou hierin belemmert en wat jij nodig hebt om nog meer vanuit jouw potentie te kunnen leven. Door middel van actieve meditatie, lichaamsbewustzijn en zelfonderzoek krijg je meer inzicht in wie je bent. Een succesvoller leven juist door te voelen en ervaren in plaats van intellectuele discussies. De wijsheid van het lichaam is een van de grootste tools voor een succesvol leven die hedendaags vaak wordt vergeten.

Deze training is een kennismaking en voor optimaal rendement raden wij aan om alle 3 de bijeenkomsten te volgen.

 

Wanneer: dinsdag 16, 23 januari en 13 februari 2018

Tijdstip: 19:30 – 21:30 uur

Locatie: PL (nog te bepalen)

Kosten: €22,50 voor alle bijeenkomsten samen, €10 voor een losse bijeenkomst

Aanmelden: stuur een mail naar info@pinkchocolate.nl

Meer informatie: www.pinkchocolate.nl