Commerciële Economie

Commerciële Economie

Lees meer over de honourstrajecten van deze opleiding.

Contact - Krijn Jansen

The Honours Track

The Honours Track is bedoeld voor studenten die tijdens de studie Commerciële Economie op zoek zijn naar extra uitdaging en het verschil durven maken voor de beroepspraktijk. Kortom: je wilt het beste uit jezelf halen tijdens je studie. Is dit het geval? Dan is The Honours Track iets voor jou.

The Honours Track is een opleidingsprogramma van 5 maanden waarbij de studenten door middel van een traineeship bij een van de innovatieve ondernemingen de kans krijgen om ervaring op te doen in het bedrijfsleven. De student ontwikkelt tijdens het programma zijn kennis en kunde door trainingen van experts uit het bedrijfsleven en ontvangt coaching voor persoonlijke groei. Daarnaast is het mogelijk om sterren te verdienen welke terug te zien zijn op je diploma.

Het doel van het programma is persoonlijke groei en waarde creëren voor de beroepspraktijk met als resultaat een kansrijke start na je studie. Door het programma weten de studenten zich namelijk te onderscheiden van andere studenten op de arbeidsmarkt.

Programma

Het programma bestaat uit een hoogwaardige stage, trainingen en individuele coaching:

  • Praktijkervaring – Kennismaking met het bedrijfsleven
    The Honours track koppelt de studenten aan uitdagende stages bij innovatieve bedrijven zoals; Jacobs Douwe Egberts, Gemeente Utrecht, Terberg Leasing, FonQ enzovoorts. Deze projecten variëren van het analyseren van (sales)databases, het implementeren van marketingplannen tot het introduceren van nieuwe producten in de markt. Hierbij wordt altijd gekeken naar wat bij de student past. De stage is gedurende een periode van 5 maanden voor 1,5 dag per week.
  • Trainingen –Begeleiding door professionals uit het bedrijfsleven
    The Honours Track biedt trainingen die gegeven worden door experts uit het bedrijfsleven. De trainingen zijn gericht op communicatievaardigheden, klantbeloften, compliance, etiquette en betekenisvol leiderschap. En dat is – in een tijd waarin technologische ontwikkeling ervoor zorgt dat het verschil nóg meer wordt gemaakt door de mens – waardevol.
  • Individuele coaching – Eigen kwaliteiten ontdekken
    De focus tijdens de individuele coaching gesprekken is gericht op de persoonlijke ontwikkeling en de ambities van de studenten. Vanuit deze sessies worden de studenten individueel gecoacht met een eigen gekozen leervraag als rode draad.

Aantal te behalen sterren

  • Max. 3 sterren.
Switch to English English