Buiten je opleiding

Honours Portfolio

Contactpersoon Iris Hollaender (iris.hollaender@hu.nl)  + 2e honours docent (4 ogen beleid)
Periode Blok A, B, C of D
Duur Zelf te bepalen
Studiepunten geen
Ster geen
Osiris code MHON-HONPORT-18

Inhoud

Begeleiding bij realiseren Honours portfolio en voorbereiding 5 sterren assessment tbv Honours certificaat.

Voor het behalen van je 5e ster, dien je een Honours portfolio op te stellen. Hierin reflecteer je op jouw gevolgde cursussen en/of projecten. Deze reflectie is in relatie met het creëren van waarde en de vijf Honours profielkenmerken (de vijf Honours sterren en de daarbij genoemde kenmerken). Je beschrijft wat je initiatief was bij het ontwikkelen van je competenties en het realiseren van je uitdagingen.

Het portfolio moet de rode draad weergeven van je eigen carrièreplanning (academisch en/of management). Het laat zien wie jij bent en wat je hebt geleerd bijvoorbeeld binnen het Honours programma Leiderschap & Innovatie. Welke waardecreatie is met jou verbonden? Je geeft inzage en onderbouwt waarom jij het 5 sterren Honours certificaat waardig bent.

Vele vormen zijn toegestaan. Je kunt kiezen voor een videoverslag, een presentatie of een werkstuk met foto’s of andere illustraties. Originaliteit staat voorop want het gaat om jou! Je kunt zelf aangeven wie je bij het gesprek wil uitnodigen.

NOTE: Please contact course coordinator or teaching staff for translation course text in English.