Buiten je opleiding

Honours Portfolio

Contactpersoon Iris Hollaender (iris.hollaender@hu.nl)  + 2e honours docent (4 ogen beleid)
Periode Blok A, B, C of D
Duur 2 jaar
Studiepunten 1 ster
Ster Vakbekwame en reflectieve professional
Osiris code MHON-HONPORT-18 (Oude code: MMEX-HP-15)

Inhoud
Voor het verzilveren van je 5-sterren Honours Certificaat dien je een Honours portfolio op te stellen. Hierin reflecteer je op jouw gevolgde cursussen en/of projecten. Deze reflectie is in relatie met het creëren van waarde en de vijf Honours profielkenmerken (de vijf Honours sterren en de daarbij genoemde kenmerken). Je beschrijft wat je initiatief was bij het ontwikkelen van je competenties en het realiseren van je uitdagingen.

Het portfolio moet de rode draad weergeven van je eigen carrière planning (academisch en/of management). Het moet laten zien wie jij bent en wat je hebt geleerd van het Honours programma Leadership & Innovation. Welke waardecreatie is met jou verbonden? Je geeft inzage en onderbouwt waarom jij het 5 sterren honours certificaat waardig bent.

Vele vormen zijn toegestaan. Je kunt kiezen voor een videoverslag, een presentatie of een werkstuk met foto’s of andere illustraties. Originaliteit staat voorop want het gaat om jou! Je kunt zelf aangeven wie je bij het gesprek wil uitnodigen.

NOTE: Please contact course coordinator or teaching staff for translation course text in English.

Switch to English English