Wat is HU Honours?

HU honoursonderwijs is voor studenten die meer willen en kunnen dan het reguliere onderwijsprogramma biedt. Honoursonderwijs geeft je mogelijkheden voor extra verbreding en verdieping. Het is ontworpen voor studenten die zichzelf graag uitdagen en het verschil durven maken.
Door deel te nemen aan HU Honours creëer je meerwaarde op drie manieren:

  • Je vergroot je eigenwaarde, ontdekt je talenten en groeit erin verder.
  • Je verhoogt je waarde voor de arbeidsmarkt met een hogere of andere startpositie.
  • Je creëert waarde voor de beroepspraktijk en de samenleving met nieuw ontwikkelde producten en diensten.

Leading professional in waardecreatie

HU Honours biedt je de kans je talenten optimaal te ontwikkelen en daagt je uit om die talenten te vertalen naar waarde voor beroepspraktijk en samenleving. Je ontwikkelt nieuwe producten, diensten, interventies of toepassingen die waarde hebben voor klanten, de eigen organisatie en andere betrokken partijen. Dit heet ‘waardecreatie’. HU Honours leidt je op tot ‘leading professional in waardecreatie’. Een professional die voorop loopt in het professionaliseren en innoveren van de beroepspraktijk en bij veranderingen in de samenleving. Je verbindt daarbij je eigen persoonlijkheid met je rol als professional.

Honourscertificaat

Je kunt met je honoursprestaties sterren verdienen. Als je vijf sterren hebt verzameld, kun je voor de eindbeoordeling gaan. Je toont aan dat je een leading professional in waardecreatie bent. Bij een positieve eindbeoordeling ontvang je het honourscertificaat bij je diploma.