YOUTUBERS DÉFANO, SOPHIE EN DYLAN ONDERZOEKEN TECHNOLOGIE & DE TOEKOMST

YouTubers Défano Holwijn, Sophie Milzink en Dylan Haegens doken in de wereld van technologie en de toekomst. Bekijk hier hun video’s!

alle-drie-op-een-foto

 

Défano Holwijn
#watweetjij?! van technologie? YouTuber Défano Holwijn vuurde zijn beruchte straatvragen af in Utrecht (nee, dat is NIET de hoofdstad van de provincie Groningen). Bekijk de video en test jouw kennis. Weet jij bijvoorbeeld waar ICT voor staat?

Sophie Milzink
Wist je dat er al heel veel mensen aan de toekomst werken? Bijvoorbeeld aan zorgrobots die opa’s en oma’s in het verpleeghuis helpen, of aan een app voor mensen met hersenletsel. YouTuber Sophie Milzink vertelt er alles over.

Dylan Haegens
Heb jij enig idee hoe jouw huis er in de toekomst uitziet of waar jij straks vakantie viert? Misschien kijk jij 4D-YouTube-video’s op Mars! Of teleporteer jij jezelf naar Pluto. YouTuber Dylan Haegens laat zijn top 10 van de toekomst zien.

Sophie over de open dag
Zo’n open dag, hoe is dat eigenlijk? Bekijk de ervaringen van Sophie. Ze nam 5 november een kijkje op de Hogeschool Utrecht.

Dylan over de open dag
Dylan Haegens en tech-expert Jesse van Doren doken 8 oktober in de wereld van technologie, tijdens een open dag op de Hogeschool Utrecht. Bekijk hun ervaringen!

Opleidingen
Ben jij geïnteresseerd in technologie en wil je daar een opleiding in volgen? Lees hieronder meer!

cc_ba_be_algmeen_j_cuBuilt Environment
Heb jij een passie voor ontwerpen en bouwen? Wil jij bijdragen aan de gebouwen, wegen en steden van de toekomst?

Bekijk de opleiding!
 

cc_ba_td_tbk_m_cu Techniek en Design
Bij de ontwikkeling van nieuwe apparaten komt meer kijken dan alleen techniek. Creativiteit, psychologie en marketing zijn óók belangrijk. Wil jij technologie ontwikkelen die is afgestemd op wat mensen willen?

Bekijk de opleidingen!

 
cc_ba_ict_algemeen_j_cuICT
ICT is overal en maakt ons leven makkelijker, sneller en leuker. Ben jij op de hoogte van de nieuwste games en digitale gadgets? Of wil jij mensen helpen door te werken met ICT in een ziekenhuis of op een school?

Bekijk de opleiding!
 
cc_ba_oo_voortgezetonderswijs_vo_mcuLeraar Techniek
Lijkt het je cool om leerlingen op pad te helpen in een wereld waar technologie – zichtbaar en onzichtbaar – overal aanwezig is?

Bekijk de opleiding!