Doe mee aan veiligheid in de zorg!

Doe mee aan veiligheid in de zorg!

In februari 2021 starten eerstejaars studenten van de opleiding Integrale Veiligheidskunde (IVK) aan Hogeschool Utrecht (HU) met het project Veiligheid in de zorg. In dit project doen zij onderzoek naar de sociale en fysieke veiligheid bij organisaties in de zorg. Wij zoeken hiervoor nog opdrachtgevers. Wil uw organisatie meedoen aan dit initiatief?

De onderwerpen die in het project aan bod kunnen komen, zijn zeer uiteenlopend. Denk aan brandveiligheid van het gebouw, verkeersveiligheid rondom de instelling, veiligheid op het terrein, inbraakveiligheid, gedragsprotocollen, bedrijfshulpverlening, veiligheidsbeleving (medewerkers, cliënten), samenwerking met partners in de wijk, etc. De onderzoeksthema’s worden in overleg met uw organisatie gekozen. In onze flyer vindt u meer informatie over dit project.

Deelname aan het project Veiligheid in de zorg is helemaal gratis. U faciliteert immers ons onderwijs, en daar is Hogeschool Utrecht blij mee. Wel vraagt deelname om een vaste contactpersoon binnen uw organisatie die bereid is een (minimale) investering in tijd te leveren.

De studententeams krijgen inhoudelijke en procesmatige begeleiding van een docententeam bij de opleiding Integrale Veiligheidskunde. De rol van de contactpersoon bij uw organisatie blijft daardoor tot het minimum beperkt.

Doet uw organisatie mee aan het project Veiligheid in de zorg? Aanmelden kan door te mailen naar: marloes.vanbruxvoort@hu.nl of ingrid.meijer@hu.nl

Voor meer informatie:

  • Download hieronder de flyer
  • Bekijk hieronder het filmpje
Bijlagen