Managementvaardigheden

Voor wie?

Voor studenten met de ambitie om nu of in de toekomst door te groeien naar een managementfunctie en nu een sociale, mensgerichte of dienstverlenende studie doen.
Geen bedrijfskundige voorkennis vereist, de minor sluit juist aan bij de voorkennis van studenten met een opleiding in de Zorg, Welzijn en Onderwijs.
Studenten Bedrijfskunde, Business Management, Facility Management, SBRM, Commerce, CE, Technische Bedrijfskunde zijn uitegesloten. Voor studenen HRM en Veiligheidskunde is er een overlap met eigen opleiding.

Wat leer je?

Dit is een verbredende minor waarbij alle aspecten van management en leiderschap aan bod komen en die je kunt toepassen in je eigen werkveld.

Met welk doel?

Met deze minor word je voorbereid op de rol van teamleider, afdelingshoofd, coördinator, projectleider, manager e.d.. Ook als medewerker kun je direct voordeel doen met de kennis en ervaring die je hebt opgedaan.

Wat kan je verwachten?

Je leert kijken naar hoe een organisatie functioneert en wat je moet doen om effectief leiding te kunnen geven aan mensen en processen en hoe je deze positief kunt beïnvloeden.

  • Je krijgt een breed spectrum van vakken en vaardigheidstrainingen.
  • Alle aspecten van leidinggeven binnen  een organisatie worden belicht.
  • Integratie kennis en ervaring in een praktijkonderzoek en advies.
  • Zowel de zakelijke als de persoonlijke kant van management komen aan bod.

Dit in combinatie met de kennis en ervaring van de werkvloer vanuit je eigen studie, maken je tot een goede manager!

Ingangseisen

Geen ingangseisen.