Project van je leven

​Wat wordt jouw project van je leven? Dat is de eerste vraag die je moet kunnen beantwoorden om van deze minor een succes te maken! Deze minor staat namelijk volledig in het teken van een door jou bedacht (of aangenomen) project waar je een half jaar lang fulltime in wilt investeren.

Wil je:
– Iets maken wat nog niet op de markt is?
– Een campagne verzinnen die de wereld verandert?
– Een (half) jaar beginnen met of verder investeren in je eigen bedrijf?
– Een uitdagend project uitvoeren voor een professionele opdrachtgever?
– Veel verantwoordelijkheid op je nek nemen binnen een studentenorganisatie/-vereniging?
– Je succesvolle stage uitbreiden naar een project met eigen verantwoordelijkheid binnen je organisatie?

GEZOCHT: AMBITIEUZE STUDENTEN DIE VEEL EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID AAN KUNNEN!

De minor Het Project van Je Leven draait de zaken om: niet ons programma, maar jouw ambitie staat in deze minor centraal! Geen verplichte vakken die wij voor je bedacht hebben, maar een programma, coaching en een groep andere minor-deelnemers die samen met jou een succes maken van jullie individuele projecten.

DEELNEMERS: ONDERNEMERS, IDEALISTEN EN GEDREVEN STUDENTEN

Je bent een student die niet op zijn docent zit te wachten. In je vrije tijd ben je aan het ondernemen, experimenteren, jezelf nieuwe dingen aan het leren of de wereld aan het verbeteren. Je bent al eigen baas en werkt als zzp-er of hebt je eigen bedrijfje, je neemt snel verantwoordelijkheid, krijgt dingen geregeld en hebt een onderzoekende houding. Als je iets niet weet, zoek je het uit of ga je op zoek naar mensen met het beste antwoord. Je hebt een houding van ‘Getting Things Done’. Je houdt van innoveren, creativiteit, je grenzen verleggen en nieuwe dingen doen. Als je twijfelt, onderneem je stappen om duidelijkheid te krijgen. Herken je je hierin of wil je dit oefenen? Dan is dit voor jou een geschikte minor!

NIET DEELNEMEN ALS:

Je altijd anderen nodig hebt om tot ideeën of actie te komen. Je liever Netflixt dan tutorials kijkt. Je het fijn vindt opdrachten van je docent te krijgen. Je het waardeert als iemand je vertelt hoe je tijd nuttig te besteden. Anderen de kwaliteit van je werk bepalen. Je niet geinteresseerd bent in de projecten van andere studenten en je geen zin hebt om elkaars ideeën te versterken. Het altijd aan anderen ligt. Je liever in een klaslokaal zit, dan de wereld verovert. Je niet geïnteresseerd bent om jezelf uit te dagen, uitgedaagd te worden en aan jezelf als belangrijkste gereedschap voor succes te werken.

Ingangseisen

Je hebt een zelfbedacht concept, concreet idee, duidelijk thema of een zelf geworven opdracht uit de praktijk waaraan je deze minor wilt werken. Of je weet heel goed wat je al kan en wat je tijdens de minor nog wilt leren en zoekt daar voor de start van de minor een uitdagend project bij. Ook is het mogelijk dat je een uitdagende functie (bestuur, commissie, evenement) hebt gekregen waar je het maximale uit wilt halen dit jaar.

Verder ben je bereid en gemotiveerd om zelf de regie te nemen over je project en leerproces en snap je dat wij er vanuit gaan dat je harder werkt voor het project van je leven dan je normaal gewend bent te doen voor schoolse opdrachten zoals je die tot nu toe veel gekregen hebt.