10 gesprekken over crises & social media

In mei 2016 is na ruim 2 jaar een einde gekomen aan onderzoeksproject The Next Level. De lectoraten Crossmediale Communicatie in het Publieke Domein (PubLab) en Regie van Veiligheid (Hogeschool Utrecht) werkten hierin samen met professionals uit het communicatie- en veiligheidsdomein. Centrale vraag in dit onderzoek was: hoe kan bij crisis beïnvloed door sociale media effectief vorm worden gegeven aan crisiscommunicatie en crisismanagement? In dit magazine blikken betrokken onderzoekers en professionals terug op The Next Level en de resultaten daarvan, die onder meer bestaan uit trainingen voor professionals op het gebied van crises & social media. In november ’16 start op basis van inzichten uit The Next Level een post-bachelor cursus Crises & sociale media bij Hogeschool Utrecht.

Een aantal van de interviews uit dit magazine vormen onderdeel van een online interviewserie. In deze serie blikken Marjolijn de Jong (Veiligheidsinformatie Centrum)Jan Eberg (lectoraat Regie van Veiligheid), Niels Loeffen (HowAboutYou) en Annette Klarenbeek (PubLab) terug op The Next Level.

Het magazine is hier in te zien:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.