E-learning modules

Via het ontwikkelportaal van de HU is het mogelijk diverse trainingen en opleidingen te volgen. Op het portaal staan ook veel e-learning modules die kosteloos te volgen zijn. Om op het ontwikkelportaal te komen heb je wel een HU account nodig. Voor de e-learning modules log je vervolgens nog een keer in met je studytube account. Een aantal e-learning modules die mogelijk interessant voor jou als nieuwe medewerker zijn tref je hieronder.

 

Werken met een touchscreen

Hogeschool Utrecht beschikt sinds 2015 over touchscreens. Deze touchscreens zijn een mooie aanvulling voor de lessen van docenten. Zodra je beschikt over de basisvaardigheden en de basismogelijkheden, zal je ontdekken hoe makkelijk het is om te werken met de touchscreen, waardoor je dit screen vaker zal inzetten. De online training ‘werken met een touchscreen’ is te volgen via het Ontwikkelportaal. Nadat de link geopend wordt log je in met je studytube account.

  Bibliotheekintroductie HUB

In de online module ‘bibliotheekintroductie HUB’ word je geinformeerd over wat de HU bibliotheek te bieden heeft voor het dagelijkse werk. Weten wat er is en waar/bij wie je moet zijn. De online training ‘bibliotheekintroductie HUB’ is te volgen via het Ontwikkelportaal.  Nadat de link geopend wordt log je in met je studytube account.

  RGW – zo kom je er verder mee

De HU barst van de ambitie en dat moet ook wel om een goede bijdrage te blijven leveren aan onze maatschappij. Veel daarvan is terug te vinden in het plan HU-2020. Onder die paraplu maakt iedere faculteit, opleiding of afdeling weer eigen plannen. De online training ‘RGW – zo kom je er verder mee’ is te volgen via het Ontwikkelportaal. Nadat de link geopend wordt log je in met je studytube account.