Personeelsregelingen

Binnen Hogeschool Utrecht werken wij met het personeelsinformatiesysteem van Youforce. Door middel van Medewerker Self Service binnen Youforce kan je als medewerker onder andere declaraties indienen, persoonlijke gegevens aanpassen, verlof aanvragen en je salarisspecificatie inzien.
Als medewerker van de HU kan je bepaalde onkosten die samenhangen met de uitoefening van je werkzaamheden declareren. Zorg dat je voordat je kosten voor de HU maakt, je eerst controleert of deze wel in aanmerking komen voor vergoeding. Wanneer je het niet zeker weet neem dan contact op met AskHR.
In het Ontwikkelportaal kun je RGW-cyclus (resultaat gericht werken) vastleggen, je Persoonlijk Ontwikkelplan vastleggen, 360 graden feedback vragen op je functioneren en een opleiding of training zoeken of aanvragen.
Binnen de HU is een verzuimprotocol opgesteld waarin alle afspraken over ziek- en hersteld melden staan beschreven.
Wanneer je door ziekte niet in staat bent om te werken, neem je natuurlijk zo snel mogelijk contact op met jouw leidinggevende. Hij/zij zorgt ervoor dat de ziekmelding geregistreerd wordt. Zodra je weer beter bent meld je dit ook bij je leidinggevende zodat hij/zij ook de herstelmelding registreert.