Pitch & Drinks #1

Op 5 maart jl. kwamen alle huidige ontwerpers, onderzoekers, studenten en overige geïnteresseerde in het POKO project samen in de conceptspace voor de eerste Pitch&Drinks. Tijdens deze informele bijeenkomst werden onder het genot van drinks de projecten tot dusver gepitcht.

De eerste Pitch&Drinks was een groot succes. Studenten leerden van ontwerpers en kregen nuttige feedback, de onderzoekers luisterden aandachtig naar de toffe projecten waar de studenten mee bezig zijn en als klap op de vuurpijl hebben een aantal mensen de racemat zelf uitgetest. Wat mooi was om te zien is dat de onderzoekers, ontwerpers en studenten elkaar alsmaar aanvulden en hier weer nieuwe inspiratie uit werd gehaald.

Een groot succes, dat zeker een vervolg krijgt.

 

De Pitch&Drinks #2 zal in de nieuwsbrief aangekondigd worden. Krijg je deze nog niet? Stuur dan een mail naar roos.tigchelaar@hu.nl.