Voorlichtingsfolders

Binnen ‘schoenmaker blijf niet bij je leest’ hebben we vier voorlichtingsfolders gepubliceerd. Deze folders zijn geschikt voor de cliënten van de, in het project betrokken, beroepsgroepen.

We nodigen professionals van andere beroepsgroepen van harte uit om de folders te gebruiken. U kunt zelf een inschatting maken welke folder het beste bij uw cliënt past.

De folder is bij uitstek geschikt om gezamenlijk door te lopen. Aan de hand van de gedeelde tips binnen de werkwijzer ‘voorzieningen‘ en de werkwijzer ‘praktische tips‘, kunt u uw client verder op weg helpen, door bijvoorbeeld gericht door te verwijzen.

 

Folders

De folder die u, werkzaam als abortusarts of verpleegkundige, kunt uitreiken aan uw cliënt vindt u hier: folder abortuskliniek.

De folder die u, werkzaam als jobcoach, werkbegeleider en/of re-integratieconsulent, kunt uitreiken aan uw cliënt vindt u hier: folder (re-integratie naar) werk.

De folder die u, werkzaam als professional binnen de GGZ, kunt uitreiken aan uw cliënt vindt u hier: folder GGZ.

De folder die u, werkzaam als professional binnen de reclassering, kunt uitreiken aan uw cliënt vindt u hier: folder reclassering.

 

We nodigen u van harte uit om uw ervaringen met ons te delen. Tops, tips en andere feedback zijn altijd welkom. Op de pagina ‘contact’ vindt u onze gegevens.