Communicatieondersteuning voor beweegzorg innovatie

De ondernemers van mobiel beweeglaboratorium Oryx dromen ervan dat Oryx de ‘Luxaflex’ wordt in de categorie bewegingsanalyse-methodes. In februari 2019 starten drie enthousiaste junior communicatieadviseurs van Scompany om hen daarbij op weg te helpen. Zij gaan na hoe Oryx het beste de sportmarkt kan betreden en welke marketingcommunicatiestrategie hen daarbij kan helpen. Uzelf heeft zorginnovatie Oryx in contact gebracht met studentadviesbureau Scompany van de Hogeschool Utrecht.

Communicatieondersteuning voor zelfzorginnovaties
Werk jij aan een zelfzorginnovatie en worstel je met vragen over communicatie? Uzelf kan je in contact brengen met studentenadviesbureau Scompany. Tweemaal per studiejaar, in september en in februari, start een nieuwe groep studenten die aan de slag gaan met vragen uit de praktijk. De tarieven voor deze dienstverlening passen bij de leeromgeving.

Scompany
Scompany is een studentadviesbureau binnen de studie Communicatie aan de Hogeschool Utrecht. Derdejaars studenten krijgen de kans om te werken voor een externe opdrachtgever. Hiermee kunnen zij ervaringen opdoen met een adviestraject. Bovendien krijgen de studenten zo de kans een juiste beroepshouding en adviesvaardigheden te ontwikkelen. Een vakdocent helpt en begeleidt de studenten.

Voordelen
In het kort de voordelen van Scompany: verse kennis; een frisse blik; intensieve, professionele begeleiding; kortdurend traject – snel resultaat; fulltime focus en een aantrekkelijk tarief. Een korte film over werkwijze Scompany.

Oryx
Je hebt klachten tijdens bewegen maar weet niet waar die vandaan komen. Het mobiele beweeglaboratorium Oryx spoort snel en eenvoudig de oorzaak op van lichamelijke klachten. Oryx screent objectief de manier van bewegen tijdens het lopen en andere (sport-) specifieke bewegingen. Data leiden tot jouw persoonlijke biomechanische profiel, uitgangspunt voor de oplossing van je klachten.

 

 

 

 

Bron: Uzelf