Even sparren met een collega

Even sparren met een collega

Dit agenda-item heeft plaatsgevonden op maandag 20 september en is niet meer actueel

Heb je als (hogeschool)docent (in allerhande rollen zoals honours, slb, coach, leerteambegeleider, o.i.d) behoefte om eens vrijblijvend met een collega van TLN te sparren over jouw werk als docent?

Ontmoet een collega tijdens dit digitale inloopmoment om even te sparren. We zijn beschikbaar om te luisteren en mee te denken over just-in-time- of supportvragen waar je in het opleiden of begeleiden van studenten tegenaan loopt.

We zijn er vanaf 13 september op maandag, dinsdag en donderdag van 13.30 uur tot 15.30 uur.

Je kan ook gericht contact opnemen met een van onderstaande collega’s om een afpraak in te plannen.

Uitvoeren van onderwijs

Voor allerhande vragen rondom over het ‘uitvoeren van onderwijs’ zoals het begeleiden van leerteams, activerende werkvormen, coachend lesgeven, en dergelijke kun je mailen of via MSTeams een afspraak maken met Carla van Slagmaat (carla.vanslagmaat@hu.nl), Paul Go (paul.go@hu.nl) of Ineke Edes (ineke.edes@hu.nl).

BDB behaald, wat nu?

Ben je nieuw op de HU en heb je net de introductie van de BDB (Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid) gehad? Zijn er nog vragen blijven liggen of heb je behoefte nog even te sparren? Neem dan gerust contact op met Marijke Hezemans, marijke.hezemans@hu.nl

Onzekerheid productief maken

Herken je dat? Nieuw op de HU als docent; nog niet weten waar je eigenlijk ‘ja’ tegen gezegd hebt; wie je collega’s zijn; welk studenten je in de les gaat treffen; zoeken naar hoe je je onderwijs moet voorbereiden of uitvoeren? Kortom, een knagende onzekerheid…? Mooi! Zelfs als ervaren docent voel ik me regelmatig onzeker. En ik heb geleerd dat dat niet erg is, maar dat ik daar productief mee om kan gaan in mijn werk. Heb jij behoefte om jouw eigen onzekerheid als docent verder te onderzoeken en productief te maken? Of om andere zaken te bespreken waar jij tegenaan loopt in jouw nieuwe baan bij de HU? Neem dan gerust contact met me op! Stijn Bollinger (stijn.bollinger@hu.nl ; 06 14324364)