Symposium Leren van Toetsen op 7 juni

Door Liesbeth Baartman

Op vrijdag 7 juni organiseert het Platform Leren van Toetsen haar  jaarlijkse symposium! Dit jaar bij Fontys Hogescholen. Op het symposium kun je kiezen uit interessante workshops over toetsing, en de keynote speaker dit jaar is David Boud uit Australie, een bekende onderzoeker als het gaat om “assessment for learning”. De HU is ook goed vertegenwoordigd, met workshops over KIT2.0 (Liesbeth Baartman en Ellen de Kwant) en programmatisch toetsen (Wendy Peeters en Ernst van den Bosch).

Een interessant symposium dus! De aanmelding opent op 17 april. Meestal is het symposium vrij snel vol, dus meld je t.z.t. snel aan op de site als je erbij wilt zijn!

Dr. Liesbeth Baartman is hogeschoolhoofddocent bij het Lectoraat Beroepsonderwijs en kerndocent bij het Expertisecentrum Docent Hbo

Reageer