Gebruikersmiddag programmatisch toetsen gaat online door

De gebruikersmiddag over programmatisch toetsen gaat door! In een wat gewijzigde opzet, dat dan wel… De online bijeenkomst zal gehouden worden op 18 mei, van 15.00 tot 16.30 uur. Aanmelden is mogelijk via de link hieronder. Voorafgaand aan de start van de bijeenkomst ontvang je dan een mail met de link naar de online bijeenkomst. De online bijeenkomst begint met een korte inleiding door Cees van der Vleuten, één van de grondleggers van programmatisch toetsen. Verder zijn twee ervaringsdeskundigen aanwezig aan wie je ook vragen kunt stellen: Wendy Peeters van de bacheloropleiding Communicatie van Hogeschool Utrecht en Harold Bok van de masteropleiding Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht. Liesbeth Baartman en Tamara van Schilt-Mol zullen de bijeenkomst leiden en modereren. Ben jij er ook bij?

Meld je hier aan: aanmeldformulier.

Reageer