Dag 4 – work, work, work

Het is alweer donderdag; zo’n gevoel heb ik althans. Na gisteren de straat op te zijn geweest in Den Haag is de planning nu dat we dit ook doen in Utrecht. Maar eerst nog even kort wat we in de ochtend gedaan hebben. In de ochtend hebben we met zen allen de resultaten doorgenomen die we verzameld hebben na een dag interviewen in Den Haag. We hebben ruim de tijd genomen om te kijken hoe we ons concept konden verbeteren met de gegeven feedback van de ondervraagden. Uiteindelijk hebben we onze probe scherper gemaakt en iets concreter. In de middag is er zeker veel arbeid verricht. De probe is opnieuw herschreven, er is een poster gemaakt, de presentatie is nagenoeg af en dan heeft ook een deel van de groep interviews gehouden in de stad Utrecht. Het was even een middagje vol drukte, maar zo verlichten we wel de arbeid die we morgen anders moesten leveren. Zo kunnen we morgen nog eens goed naar de probe kijken en analyseren of de nieuwe probe meer aanslaat, zodat morgen tijdens de expo iedereen enthousiast zal zijn!