Bedrijfskunde

Welkom bij deeltijd Bedrijfskunde. Leuk dat je gaat beginnen met deze opleiding die – net als Bedrijfseconomie, Commerciële economie en HRM – valt onder de Parttime Management Opleidingen. Hieronder vind je alle informatie over de startdag. Om een vliegende start te maken met je studie, is het noodzakelijk om hierbij aanwezig te zijn. Zo leer je je medestudenten, docenten en de opleiding alvast kennen. Wij wensen je veel plezier!

Datum Vrijdag 12 april 2019 (volgend startmoment: vrijdag 6 september)
Tijd 13.30 tot 17.30 uur
Locatie Hogeschool Utrecht
Adres Locatie Utrecht, Padualaan (exacte locatie wordt nader bekendgemaakt)
Programma ​Dit is de eerste dag van je studie. Je wordt ingewijd in ons onderwijs, je hoort wat je eerste ‘huiswerk’ is voorafgaand aan de eerste les en hoe je dit aanpakt en je maakt kennis met je leerteam en je eerste docent. Verder wijden we je in in de digitale systemen van de HU.
Kosten Geen
Inschrijven ​Meld je aan voor deze dag bij: pmo.fem@hu.nl
Bijzonderheden ​Breng een laptop met Windows 10 mee en zorg dat daar Internet Explorer en Google Chrome/Mozilla Firefox op staat. Je krijgt per mail huiswerk voor de startdag waarbij je moet inloggen op de HU. Op de startdag is er gelegenheid om er vragen over te stellen. Door de instructies thuis te volgen is het op de startdag makkelijker om op de wifi van de HU te komen. Kun je onverhoopt niet aanwezig zijn bij de opleidingsintroductie? Neem dan contact op via onderstaand mailadres.
Contact Bureau Parttime Management Opleidingen: pmo.fem@hu.nl
Datum Vrijdag 26 april, als je in jaar 1 begint. Wanneer je in de hoofdfase begint, hoor je bij het intakegesprek of je eerste lesdag op vrijdag of op zaterdag van dat weekend is.
Tijd Van 13.00 tot 20.30 uur
Naam instituut PMO
Adres Locatie Utrecht, gebouw wordt nader bekend gemaakt.
Boekenlijst De boekenlijst wordt per mail gestuurd.
Cursussen of voorbereidingen Wordt uitgelegd tijdens de startdag.
Klassenindeling Wordt bekendgemaakt tijdens de startdag.
Contactpersonen opleiding ​​Bureau Parttime Management Opleidingen: pmo.fem@hu.nl
Ga voor de introductie informatie van de VOLTIJD opleiding naar > www.intro.hu.nl

Studievereniging Forum is dé studievereniging voor alle economische instituten aan de Hogeschool Utrecht: www.svforum.nl en Faceobook Studievereniging Forum.