Fysiotherapie

Welkom bij de opleiding Fysiotherapie. Hier vind je alle informatie over de introducties die je kunt volgen als je je hebt ingeschreven. Om een vliegende start te maken met je studie, raden we je aan om hierbij aanwezig te zijn. Zo mis je geen informatie over de start van het studiejaar en leer je je mede-studenten, docenten en de opleiding alvast kennen. Wij wensen je veel plezier!

Startmomenten: 1 september en 1 februari

Datum ​30 januari 2019
Tijd 14:00 uur – 16.00 uur
Locatie ​Instituut voor Bewegingsstudies
Adres ​Heidelberglaan 7, Utrecht (De Uithof)
Programma 14.00 – 14.45 uur introductie algemeen, lokaal HL7-0.121
14.45 – 15.15 uur informatie studieloopbaanbegeleiding
15.15 – 16.00 uur introductie start studiejaar – casus
Kosten Geen
Inschrijven Niet nodig
Contact Iris van den Heuvel: iris.vandenheuvel@hu.nl
Bijzonderheden ​Deelname is verplicht​. Kun je onverhoopt niet aanwezig zijn bij de opleidingsintroductie? Neem dan contact op met bovenstaan contactpersoon.
Datum ​Woensdag 6 februari 2019
Tijd ​9:30 uur – 18.30 uur
Naam instituut ​Instituut voor Bewegingsstudies
Adres ​Heidelberglaan 7, Utrecht (De Uithof)
Boekenlijst
  • Boekenlijst Fysiotherapie 2018 -2019. Kijk goed op de lijst naar de uitleg in de blauwe balk en bij de opmerkingen voordat je de boeken gaat bestellen. De boekenlijst voor jouw opleiding kun je begin juli vinden via de boekenlijstzoeker op de website Studystore. Selecteer Hogeschool Utrecht > Locatie Utrecht > Periode 2018- 2019 > Opleidingen D-J > Opleiding > Voltijd > Jaar 1 Fysiotherapie. Als jouw boekenlijst nog niet beschikbaar is, dan kun je jouw e-mailadres achterlaten. Je krijgt dan bericht, zodra de lijst online staat. Let er bij het bestellen van studieboeken op dat je de juiste druk kiest.
  • Studiehandleidingen: naast boeken gebruik je tijdens je studie ook studiehandleidingen. Deze vind je op www.hubl.hu.nl. Bij de start van het studiejaar koppelen we de 1e jaars studenten aan de site en zijn de studiehandleidingen beschikbaar.
Toelatingseisen Hepatitis B
Gedurende het praktijkonderwijs en/ of tijdens stages behandelen studenten patiënten. Hepatitis B vormt een risico tijdens de beroepsuitoefening, die door vaccinatie uit te schakelen is. Daarom is vaccinatie tegen Hepatitis B een voorwaarde om deel te nemen aan het praktijkonderwijs. Eerstejaars studenten van de Gezondheidszorg opleidingen kunnen voor vaccinatie gebruikmaken van het vaccinatieprogramma. Meedoen aan dit vaccinatieprogramma is kosteloos voor eerstejaars studenten. Inschrijfdatum volgt.
Cursussen of voorbereidingen ​Zie digitale leeromgeving. Tijdens de introductiedag ontvang je de link naar deze omgeving. Indien je dan niet aanwezig bent, dan ontvang je de link via HU-mail.
Groepsindeling De groepsindeling krijg je tijdens de introductie.
Studievereniging Paramedus is dé studievereniging van de Faculteit Gezondheidszorg. Een vereniging die zich inzet voor studiegerelateerde activiteiten én uiteraard voor gezelligheid. Wij bestaan sinds 1965 en hebben 1350 leden! Bij onze vereniging feest je, leer je, geniet je, ontmoet je en ontplooi je. Voor informatie zie site Paramedus.
Contactpersonen opleiding ​​Evert-Jan van Alphen
Extra mededeling Ga voor de introductie informatie van de VOLTIJD opleiding naar www.intro.hu.nl.