Pedagogiek (Amersfoort)

Welkom bij de Bachelor Pedagogiek vanuit Ecologisch Perspectief deeltijd! Geweldig dat je gaat beginnen met deze opleiding. Hieronder vind je alle informatie over de introductiedagen die je moet volgen.

1 september en 1 februari

Datum Woensdag 6 februari 2019
Tijd 10.00 uur tot maximaal 19.00 uur
Locatie Hogeschool Utrecht Amersfoort
Adres Nieuwe Poort 21, 3812PA Amersfoort
Programma ​De introductiedag is meteen je eerste collegedag. Het is eigenlijk de eerste bestemming op je reis door het leerlandschap van de opleiding. Alle coaches en studenten van de opleiding komen op deze eerste dag van het studiejaar samen. Je leert elkaar kennen, ontvangt belangrijke informatie over de opleiding en start met je reis door het leerlandschap!
Kosten Geen
Inschrijven Je hoeft je niet aan te melden voor de opleidingsintroductie.
Bijzonderheden Kun je onverhoopt niet aanwezig zijn bij de opleidingsintroductie?Neem dan contact op met onderstaand contactpersoon.
Contact Jeanine van Ginkel, jeanine.vanginkel@hu.nl
Datum Introductiedag is je eerste collegedag: woensdag 6 februari 2019
Tijd Introductiedag is je eerste collegedag: woensdag 6 februari 2019.
Naam Instituut Instituut voor Ecologische Pedagogiek
Adres Nieuwe Poort 21, 3812PA Amersfoort
Boekenlijst ​Er is geen boekenlijst voor deze opleiding.
Groepsindeling Jouw leerteam wordt bekendgemaakt op de introductiedag.
Contact Jeanine van Ginkel: jeanine.vanginkel@hu.nl

Instroominformatie

Vrijstellingen
Vooraf: Je kunt pas vrijstellingen aanvragen indien je volledig bent ingeschreven in de opleiding en je op de eerste introductiedag weet wie je leerteamcoach is. Er worden alleen vrijstellingen verleend op grond van eerder behaalde tentamens of examens. Deze kun je behaald hebben binnen een vergelijkbare opleiding bachelor pedagogiek. Vrijstellingen op basis van eerder verworven competenties zijn niet mogelijk. Denk je dat je op basis van je gevolgde vooropleiding in aanmerking komt voor vrijstellingen of een instroomprogramma in een hoger studiejaar, dan kun je dat aanvragen bij de Examencommissie. Een aanvraag dient vergezeld te gaan van de officiële documenten (gewaarmerkte diploma’s, cijferlijsten en dergelijke) en een verzoekformulier waarin je samen met je leerteamcoach je verzoek inhoudelijk beargumenteert (pakketvergelijking). Dit verzoekformulier vind je op de website Examencommissies. Je leerteamcoach wordt tijdens de introductiedagen bekend. Dien het verzoek zo snel mogelijk daarna in. Meer informatie over Pedagogiek lees je hier.

Herinstromen
Wanneer je her-instroomt zal je, net als alle andere studenten, met je nieuwe leerteamcoach een studieplan maken. Dit studieplan zal worden gevat in een onderwijsovereenkomst en zal worden toegevoegd aan jouw OSIRIS.

OSIRIS
OSIRIS staat voor Onderwijs en Studenten Informatie, Registratie en Inschrijf Systeem. Hogeschool Utrecht gebruikt dit systeem voor de registratie van studenten. Hierin worden alle gegevens van studenten bijgehouden. Ook kun je in OSIRIS zelf je adres wijzigen als je verhuisd bent. Je hebt toegang tot OSIRIS via de website Osiris.​

Voltijd
Ga voor de introductie informatie van de VOLTIJD opleiding naar > www.intro.hu.nl.