Introducties in Utrecht

UITERAARD kies jij voor Utrecht: blok 13 t/m 17 augustus in je agenda!

De Utrechtse Introductie Tijd, kortweg UIT, is de algemene stadsintroductie voor alle aankomende studenten die in Utrecht gaan studeren. Tijdens deze algemene stadsintroductie krijg je de kans om samen met 4.200 andere eerstejaarsstudenten kennis te maken met je medestudenten, de onderwijsinstellingen, de studentenorganisaties en natuurlijk de stad Utrecht zelf.

De UIT is een fantastische week waarin je kennis maakt met alle facetten van het studentenleven. Het is dan ook hét begin van je studententijd in Utrecht waar voor iedereen wat te vinden is. Ontdek de bekende en minder bekende plekken en maak kennis met één van de circa 150 Utrechtse studie-, gezelligheids-, sport-, kunst- en cultuurverenigingen. Na de UIT ben je helemaal wegwijs in Utrecht!

Grijp deze kans om je onder te dompelen in de mooiste stad van Nederland! Dat allemaal onder de vleugels van een mentor die de stad al door en door kent. Misschien word je wel net zo verliefd op de stad als wij tijdens de UIT op 13 t/m 17 augustus 2018!

Inschrijven

Veelgestelde vragen