Wegwijs HU en omgeving

HU Honours

Wil jij het beste uit jezelf en je studie halen? Ben je creatief? Ondernemend? Proactief? Slim? Dan is honoursonderwijs vast iets voor jou. Meer weten over HU Honours? Ga naar Honours HU.

HU Bibliotheek

Als je student aan Hogeschool Utrecht bent, ben je automatisch lid van de Hogeschool Utrecht Bibliotheek (HUB). Lees verder op HU Bibliotheek.

HU Campus

Hogeschool Utrecht werkt hard aan haar gebouwen om jou onderwijs te kunnen geven dat je klaarstoomt voor de toekomst. Lees verder.

HU College van Bestuur

Het College van Bestuur (CvB) geeft leiding aan de HU. Benieuwd wie de leden zijn en wat zij doen? Lees hier meer.

HU Locaties

De HU heeft een vestiging in Amersfoort en de rest van de locaties zijn voornamelijk gevestigd op het Utrecht Science Park (de Uithof). Een overzicht van alle HU-locaties vind je hier.

Parnassos Cultuurcentrum

Dit is het cultuurcentrum van de Universiteit Utrecht. Als student van de HU kun je hier ook cursussen volgen. Lees verder op site Parnassos.

Sporten

Sportcentrum Olympos op De Uithof is hét studentensportcentrum in Utrecht en is er in de eerste plaats voor studenten en medewerkers in het Utrechtse hoger onderwijs. Meer weten over Olympos? Klik hier.

Studentenhuisvesting

Utrecht is een populaire studentenstad. Veel mensen willen in Utrecht studeren en wonen. Lees verder op site Studentwoningen.

Studieverenigingen

Hogeschool Utrecht (HU) telt ongeveer 17 studieverenigingen, 1 studentenvereniging in Amersfoort, 3 HU brede verenigingen en 1 stichting die fungeert als koepel voor deze verenigingen, OSHU. Lees meer hierover op de site van OSHU.