Accountancy

Welkom bij de opleiding Accountancy. Leuk dat je gaat beginnen met deze opleiding. Hieronder vind je alle informatie over de introductie. Om een vliegende start te maken met je studie, is het noodzakelijk om hierbij aanwezig te zijn. Zo leer je je medestudenten, docenten en de opleiding alvast kennen. Wij wensen je veel plezier!

Datum Woensdag 30 augustus 2017
Tijd 9.00 – 17.00 uur
Locatie Economie & Management
Adres Daltonlaan 500, Utrecht
Programma Tijdens deze introductie staan kennismaking en binding met je klas en loopbaanleerbegeleider centraal. Verder krijg je onder meer een PC workshop waarbij je kennis opdoet over de ICT systemen en faciliteiten. Aan het eind van de dag wordt de introductie afgesloten.
Kosten Geen
Inschrijven Niet nodig, aanwezigheid verplicht
Bijzonderheden Neem op deze dag je laptop mee.
Op deze dag krijg je te horen in welke klas je bent ingedeeld en krijg je je rooster. Het is helaas niet mogelijk om je rooster en klas voor de introductiedag te ontvangen.
Contact Pauline Kool: pauline.kool@hu.nl
Karolijn Burgman: karolijn.burgman@hu.nl I.v.m. het zomerreces ontvang je vanaf 21 augustus een reactie op vragen.
Datum Vrijdag 1 t/m zondag 3 september 2017
Tijd Rond 16:00 uur
Locatie Nog even geheime locatie – info volgt later
Adres Info volgt later
Programma Elk jaar organiseert S.v. Forum, de studievereniging van de opleidingen voor Economie & Management, aan het begin van het nieuwe studiejaar het introductiekamp. Ook dit jaar zullen we weer met tweehonderd eerstejaars studenten het leukste introductieweekend van de HU beleven. Om een tipje van de sluier op te lichten: een heerlijke barbecue, een zenuwslopende zeskamp en een spetterend einde in de vorm van een themafeest maken al jaren deel uit van het vaste programma! Hier kun je alvast de Huisregels en het Alcohol & Drugsbeleid lezen.
Kosten €100,- incl. verblijf en eten
Inschrijven Vul het aanmeldformulier in.
Contact introkamp@svforum.nl
Datum Maandag 4 september 2017
Tijd Zie t.z.t. jouw persoonlijke rooster op mijnrooster.hu.nl
Naam instituut Finance & Accounting
Adres Daltonlaan 500, Utrecht
Boekenlijst Vanaf begin juli zijn de boekenlijsten te vinden op de website van Studystore. Selecteer Hogeschool Utrecht > Locatie Utrecht > Periode 2017- 2018 > Opleidingen A-C > Opleiding > Voltijd > Jaar 1 (propedeuse).
Als jouw boekenlijst nog niet beschikbaar is, dan kun je jouw e-mailadres achterlaten. Je krijgt dan bericht, zodra de lijst online staat. Let er bij het bestellen van studieboeken op dat je de juiste druk kiest.
Klassenindeling Wordt bekendgemaakt tijdens opleidingsintroductie.